P/T 2014

Keikan joukkue P/T 2014 on suunnattu vuonna 2014 syntyneille pojille ja tytöille. Harjoittelemme kesäkaudella 2021 sunnuntaisin Kanniston koulun kentällä klo 14-15. Talvikaudella harjoittelemme kerran viikossa Kanniston koulun salissa. Harjoitteluissa on mukana niin leikkimielistä pallon kanssa harjoittelua, kuin vauhdikasta pelaamistakin. Mukaan voi tulla kokeilemaan myös uudet pelaajat - uusi pelaaja voi tutustua joukkuueeseen kolme kertaa sitoumuksetta ja ilman kustannuksia. Tällöin pelaaja ei ole kuitenkaan vakuutettu seuran toimesta. Jos haluat tulla tutustumaan, täytä alla oleva lomake, ja annamme mielellämme lisätietoja. Tee virallinen ilmoittautuminen (linkki vasemmassa sivupalkissa) vasta kun sitoudut toimintaan.

Joukkuuemme käytännön asioita:

• Harjoitusajankohdat voivat vaihdella talvi- ja kesäkaudella Keikan saamien pelivuorojen mukaisesti. Harjoitteluaika voi vaihdella kausien vaihtuessa, ei kuitenkaan kesken kauden (esim. ei vaihdu kesken kesäkauden). Harjoitusaikatauluja pyritään sovittelemaan vanhempien kanssa, ja parhaiten sopiva aika valitaan.
  • Joukkuueen kausimaksu vaihtelee tilanteen ja vanhempainkokouksen päätöksen mukaan. Syksyllä 2021 maksu koko syksyltä on enintään 160 eur (voi olla pienempi pelaajamäärästä riippuen). Uusien pelaajien aloitusmaksu on 100 eur,joka laskutetaan joukkueeseen ilmoittautumisen yhteydessä. Toimintaan sitoudutaan puolivuosittain (kk 1-6 ja 7-12). Mikäli joukkueessa ei haluta jatkaa, on siitä ilmoitettava ennen uuden kauden alkua joukkueenjohtajalle sähköpostitse. Maksettuja harjoitusmaksuja ei palauteta, mikäli pelaaja päättää lopettaa harrastuksen kesken kauden.
  • Pelaaja ei tarvitse alkuvaiheessa muuta kuin sään mukaiset vaatteet, oman pallon ja vesipullon. Paita tilataan ilmoittautumisen jälkeen omakustanteisesti (30€) MyClub sovelluksen kautta. Monella on jo nappikset, mutta lenkkareillakin voi hyvin aloittaa. Säärisuojat ovat suositeltavat.
  • Käytämme Keikan käytössä olevaa MyClub-sovellusta, jota kautta ilmoittaudutaan harjoituksiin. Ilmoittautuminen on tärkeää harjoitusten suunnittelun vuoksi. Sovellus toimii myös viestintäkanavana joukkueen What's up-ryhmän lisäksi (liittyminen WA-ryhmään vapaaehtoista, mutta suositeltavaa).
  • Meillä on joukkuuessa säännöt, jotka koskevat niin vanhempia kuin pelaajia:
    • Noudatetaan Keikan yleisiä sääntöjä.
    • Pelaaja noudattaa jalkapallon sääntöjä ja vaalii hyvää urheiluhenkeä. Hän kuuntelee valmentajan ohjeita, ja niitä seuraamalla mahdollistaa hyvät harjoitusmahdollisuudet kaikille.
    • Tavoitteena on tarjota liikunnan iloa ja yhdessä pelaamista.
    • Kaikki pelaavat yhdessä, ja kaikki pääsevät pelaamaan.
    • Kannustamme lapsia ja harjoitusta ohjaavaa henkilöstöä.
    • Joukkueessa ei hyväksytä kiroilua, toista epäkunnioittavaa puhetta tai käytöstä.

Haluan lisätietoja P2014 -joukkueesta