P/T2015

KeiKan ikäluokkajoukke 2015-syntyneille pojille ja tytöille aloittaa toimintansa sunnuntaina 7.3. klo 13-14 Kanniston koulun salissa.

Alkuvaiheessa, koronarajoituksistakin johtuen, erillistä tyttöjoukkuetta ei voida vielä käynnistää, mutta tähän P/T2015-joukkueeseen voi ilmoittautua myös 2014-syntyneet tytöt.

Uudet pelaajat

Uudet pelaajat voivat käydä harjoituksissa kolme kertaa ilman sitoumusta ja maksuja. Kokeilujakson aikana pelaaja ei ole vakuutettu seuran toimesta. Kokeilujakson jälkeen tulee ilmoittaa joukkueenjohtajalle jatkosta joukkueessa, siis myös mahdollisesta lopettamisesta. Mikäli ilmoitusta ei tehdä, katsotaan pelaaja joukkueen jäseneksi ja hänet rekisteröidään seuraan ja Suomen Palloliiton rekistereihin, ja hänen huoltajilleen lähetetään aloitusmaksulasku (100 eur, joka kattaa puolen vuoden KeiKan jalkapallojaoston maksun sekä Suomen Palloliiton Pelipassin ja vakuutuksen).

Lisätietoja:

seuravalmentaja Viivi Ollila (viivi.ollila[ät]keimolankaiku.fi) tai

toiminnanjohtaja Kimmo Saaristo (kimmo.saaristo[ät]keimolankaiku.fi)

Haluan lisätietoja P/T2015 -joukkueesta