P/T2015

Keikan 2015 syntyneiden joukkueessa on n. 35 lasta, tällä hetkellä sekä tyttöjä ja poikia.
Mukaan ovat tervetulleita kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet. Ohjelmassa on monipuolisia treenejä ja pelejä jalkapallon parissa.
Talvella harjoittelemme kerran viikossa Kanniston koulun salissa ja kesäkaudella Kanniston koulun kentällä.

Uudet pelaajat

Uudet pelaajat voivat käydä harjoituksissa kolme kertaa ilman sitoutumista ja maksuja. Ilmoita tästä etukäteen joukkueenjohtajalle alla olevalla lomakkeella. Kokeilujakson aikana pelaaja ei ole vakuutettu seuran toimesta.
Kokeilujakson jälkeen tulee ilmoittaa joukkueenjohtajalle jatkosta joukkueessa, siis myös mahdollisesta lopettamisesta. Jos kokeilujakson jälkeen jatkaa joukkueessa, tulee ilmoittautuminen joukkueeseen tehdä ilmoittautumislomakkeella.

Maksut
Toimintamaksu vuodelle 2022 on 280 eur. Se laskutetaan neljässä erässä, eli vuoden aikana 4 x 70 eur (laskutuskuukaudet tammi, huhti, elo ja marraskuu).
Uuden pelaajan liittymismaksu joukkueeseen on 90 eur (tämän jälkeen laskutus jatkuu laskutuskuukausien mukaisesti).
Lisäksi laskutetaan erikseen seuran jäsenmaksu kerran vuodessa, v. 2022 se on 20 eur/pelaaja.

Käytännön asioita joukkueessamme

•  Harjoituksiin tarvitaan: Oma pallo, vesipullo, säärisuojat ja jalkapallosukat, salissa sisälenkkarit, ulkona nappikset, säänmukainen vaatetus. (Aloittaessa riittää säänmukaiset vaatteet, pallo ja pullo).
  • Paita tilataan ilmoittautumisen jälkeen omakustanteisesti (Keltainen Keika-paita, jossa takana painatuksena Etunimi ja Pelinumero. Pelinumeron antaa joukkueenjohtaja ja se
    löytyy rekisteröitymisen jälkeen MyClubin tiedoista.)
  • Jäsenasioiden hallintaan käytetään MyClub-sovellusta, jota kautta ilmoittaudutaan harjoituksiin.
    Viestintäkanavana toimii myös WhatsApp -ryhmä.
  • Lue lisää joukkeemme säännöistä

Haluan lisätietoja P/T2015 -joukkueesta