P/T2015

KeiKan ikäluokkajoukke 2015-syntyneille pojille ja tytöille jatkaa toimintaansa sunnuntaina 2.5. klo 15-16 Kanniston koulun kentällä.

Joukkuetoiminta on tässä vaiheessa sekä tytöille että pojille. Tähän joukkueeseen voivat ilmoittautua myös 2014-syntyneet tytöt. Syksyllä perustetaan erillinen tyttöjoukkue 2014-2015 -syntyneille, mikäli on tarpeeksi tyttöjä joukkueeseen.

Uudet pelaajat

Uudet pelaajat voivat käydä harjoituksissa kolme kertaa ilman sitoumusta ja maksuja. Kokeilujakson aikana pelaaja ei ole vakuutettu seuran toimesta. Kokeilujakson jälkeen tulee ilmoittaa joukkueenjohtajalle jatkosta joukkueessa, siis myös mahdollisesta lopettamisesta. Mikäli ilmoitusta ei tehdä, katsotaan pelaaja joukkueen jäseneksi ja hänet rekisteröidään seuraan ja Suomen Palloliiton rekistereihin, ja hänen huoltajilleen lähetetään aloitusmaksulasku (100 eur, joka kattaa puolen vuoden KeiKan jalkapallojaoston maksun sekä Suomen Palloliiton Pelipassin ja vakuutuksen). HUOM: Korona-tilanteen vuoksi kevätkaudelta 2021 (kesätauko alkaa juhannuksesta ja kestää elokuun alkuun) uusien pelaajien maksu on 40 eur (sis. Pelipassin, ohjauksen ja kenttävuorot).

Lisätietoja:

seuravalmentaja Viivi Ollila (viivi.ollila[ät]keimolankaiku.fi) tai

toiminnanjohtaja Kimmo Saaristo (kimmo.saaristo[ät]keimolankaiku.fi)

Haluan lisätietoja P/T2015 -joukkueesta