P2016

KeiKan ikäluokkajoukkue 2016-syntyneille pojille on perustettu lokakuussa 2021.

Joukkue harjoittelee tammi-maaliskuussa:

• keskiviikkoisin 18-19 Myyrmäkihallissa
  • sunnuntaisin kahdessa ryhmässä 12-13 ja 13-14 Kanniston koulun salissa

Huhtikuusta eteenpäin harjoittelemme Kanniston tekonurmella ja pelaamme Uudenmaan Junioriliigaa.

Vuonna 2022 koko vuoden toimintamaksu oli vain 260€ (4x65€).

Meillä on joukkueessa säännöt, jotka koskevat niin vanhempia kuin pelaajia:

• Noudatetaan Keikan yleisiä sääntöjä.
  • Pelaaja noudattaa jalkapallon sääntöjä ja vaalii hyvää urheiluhenkeä. Hän kuuntelee valmentajan ohjeita, ja niitä seuraamalla mahdollistaa hyvät harjoitusmahdollisuudet kaikille.
  • Tavoitteena on tarjota liikunnan iloa ja yhdessä pelaamista.
  • Kaikki pelaavat yhdessä, ja kaikki pääsevät pelaamaan.
  • Kannustamme lapsia ja harjoitusta ohjaavaa henkilöstöä.
  • Joukkueessa ei hyväksytä kiroilua, toista epäkunnioittavaa puhetta tai käytöstä.

Uudet pelaajat

Uudet pelaajat voivat käydä harjoituksissa pari kertaa ilman sitoumusta ja maksuja. Kokeilujakson aikana pelaaja ei ole vakuutettu seuran toimesta. Kokeilujakson jälkeen tulee ilmoittaa joukkueenjohtajalle jatkosta joukkueessa, siis myös mahdollisesta lopettamisesta. Mikäli ilmoitusta ei tehdä, katsotaan pelaaja joukkueen jäseneksi ja hänet rekisteröidään seuraan ja Suomen Palloliiton rekistereihin.

Haluan lisätietoja P/T2016 -joukkueesta