P/T2016

KeiKan ikäluokkajoukke 2016-syntyneille pojille ja tytöille on perustettu lokakuussa 2021.

Aluksi samassa joukkueessa harjoittelevat
joukkuetoimintaa ja harrastamista sekä tytöt että pojat. Joukkue harjoittelee sunnuntaisin Kanniston koulun
salissa tai kentällä sään mukaan. Valmennuksessa mukana on pallokerhosta tuttu Samuli.
Harrastaminen KeiKassa on edullista. Loppuvuosi mennään ilman toimintamaksua ja vuonna 2022 koko
vuoden toiminta maksu on vain 180€ (4x45€).

Uudet pelaajat

Uudet pelaajat voivat käydä harjoituksissa kolme kertaa ilman sitoumusta ja maksuja. Kokeilujakson aikana pelaaja ei ole vakuutettu seuran toimesta. Kokeilujakson jälkeen tulee ilmoittaa joukkueenjohtajalle jatkosta joukkueessa, siis myös mahdollisesta lopettamisesta. Mikäli ilmoitusta ei tehdä, katsotaan pelaaja joukkueen jäseneksi ja hänet rekisteröidään seuraan ja Suomen Palloliiton rekistereihin.

Haluan lisätietoja P/T2016 -joukkueesta