T2011-2014

KeiKan tyttöjoukkue 2011-14 -syntyneille on iloista jalkapallon pelaamista ja mukava liikuntaharrastus.

Joukkuetoiminta pyörii ympäri vuoden, mutta heinäkuussa ja jouluna pidetään taukoa. Mukaan voi tulla koska vain!

Uudet pelaajat voivat käydä harjoituksissa kolme kertaa ilman sitoumusta ja maksuja. Kokeilujakson aikana pelaaja ei ole vakuutettu seuran toimesta. Kokeilujakson jälkeen tulee ilmoittaa joukkueenjohtajalle jatkosta joukkueessa, siis myös mahdollisesta lopettamisesta. Mikäli ilmoitusta ei tehdä, katsotaan pelaaja joukkueen jäseneksi ja hänet rekisteröidään seuraan ja Suomen Palloliiton rekistereihin.

T11-14 pelaa talvikaudella Talviliigaa 2013 sarjassa, Sipoon talvisarjaa 2011 sarjassa sekä muita pienempiä turnaustapahtumia. Keväällä ja kesällä lähdemme piirisarjaan sekä Uudenmaan junioriliigaan.

Lisäksi kesän turnauksiksi suunniteltu ainakin HesaCup ja StadiCup.

Treenaamme tammikuusta maaliskuun loppuun

• Maanantaisin 18-19 Aurinkokiven koululla
  • Keskiviikkoisin 18-19 Kanniston koululla
  • Sunnuntaisin 13:45-15:15 Myyrmäkihallissa.

MAKSUT

Joukkuemaksu määräytyy kausittain vanhempainkokouksessa. Keväällä 2023(tammi-heinäkuu) maksu on 249€/kausi, johon sisältyy jalkapallojaostolle menevä osuus 75eur/kausi. Jaostomaksulla katetaan seuran yhteiset menot (palkat, vakuutukset, puhelin- ja muut toimistokulut, netti- ja sähköposti, pankkikulut ja kirjanpito, mv-valmennus ja muu lisävalmennus, koulutukset jne.).

Joukkuemaksulla katetaan suoraan joukkueen omasta toiminnasta aiheutuvat kulut kuten turnaus- ja pelikustannukset, Pelipassit, harjoitusvuorot ja pankin palvelumaksut.

Näiden lisäksi Keimolan Kaiku Ry laskuttaa erikseen jäsenmaksun 20€/vuosi.

Joukkueesta voi jäädä pois ilmoittamalla joukkueenjohtajalle ennen seuraavan puolivuotiskauden (kevät/syksy) alkua. Jo maksettuja jaosto- tai joukkuemaksuja ei palauteta.

Joukkueen toimintasäännöt löytyy pelisäännöt osiosta!

Tervetuloa mukaan!

Kysy lisätietoja alla olevalla lomakkeella joukkueenjohtajilta!

Haluan lisätietoja T2011-14 -joukkueesta