Pelisäännöt

Pelaajien pelisäännöt:

KeiKa T11-13 vanhempien säännöt :

• Ilmoittautuminen tapahtumiin MyClubissa
  • Huolehtii pelaajan ajoissa paikalla.
  • Peliin/turnaukseen esteen sattuessa, ilmoitus valmentajalle tai joukkueenjohtajalle tekstiviestillä/whatsappilla.
  • Pelaaja on vastuussa varusteistaan, mutta vanhemman tehtävä on varmistaa pelaajan varusteiden pelikelpoisuus (eli oikean kokoiset varusteet ja pallossa riittävästi ilmaa)
  • Vanhemmat kannustavat peliä kentän vaihtopenkin vastakkaisella puolella / katsomossa tms.
  • Kannustetaan positiivisessa hengessä. Omien tai vastustajan pelaajien tai tuomarin kritisoiminen pelitapahtuman aikana ehdottomasti kielletty.
  • Ainoastaan valmentajat antavat ohjeita pelaajille pelin aikana

Joukkueen muut säännöt:

• Joukkueeseen voi liittyä milloin vain. Tällöin laskutetaan kyseisen laskutuskauden toimintamaksu.
  • Joukkueesta voi erota jokaisen laskutuskauden lopussa. Tällä hetkellä kausi on tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu. Ilmoitus lopettamisesta tultava kauden loppuun mennessä, muutoin laskutetaan seuraava kausi.
  • Joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja voivat pitkän loukkaantumisen tai muun tilapäisen, mutta pitkän keskeytymisen vuoksi päättää tapauskohtaisesti toimintamaksun alentamisesta.