Yhteistyökumppanit

Keika futis arvostaa suuresti tukijoitaan, jotka ovat nähneet Keikan arvot ja toiminnan tukemisen arvoiseksi. Tukijoitamme ovat mm. Aktia pankki ja Vantaan kaupunki. Mikäli haluat olla mukana tässä kasvutarinassa Kivistön alueen kasvaessa, ole rohkeasti yhteydessä.

Keimolan Kaiku ry

KeiKa/jalkapallo on Keimolan Kaiku monilajiseuran jalkapallojaosto. Keimolan Kaiun kotisivuille pääset tästä.

Yhteistyöseurat

Keika on monilajiseura, jossa tärkeintä on liikkuminen ja liikunnan riemu. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisimman laadukasta jalkapallotoimintaa, mutta yhteistyöseurojemme kautta on mahdollisuus tutustua myös muihin lajeijin tai yhdistää jalkapallo jonkun muun lajin harrastajille täydentäväksi lajiksi.

Mikäli yhteistyö kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Pelaajien varusteet

KeiKan jalkapalloilijat pukeutuvat Jakon seuratekstiileihin.

Varusteet -sivulla on ohjeet varustetilauksiin. Varustekuvasto löytyy Materiaaleista.

Kukin joukkue valitsee KeiKan seurakuvastosta ne varusteet, joita joukkueen pelaajille hankitaan. Kysy tarkemmat tiedot joukkueenjohtajaltasi.