HÖNTSÄVUOROT 04-07 syntyneille

Tiistaisin klo 19-20.30 alkaen jo 4. toukokuuta on mahdollisuus Höntsä-futikseen Kanniston koulun kentällä. Vuoro on tarkoitettu 2004-2007 syntyneille.

KeiKan seuravalmentaja Viivi on paikalla ja tuo tarvittavat välineet (eli pallot, liivit ja tötsät) paikalle  – mutta pääosassa on mahdollisuus pelata.

Pelaajien ei tarvitse olla KeiKassa kirjoilla eikä pelaajia lähtökohtaisesti myöskään rekisteröidä KeiKan pelaajiksi, mutta etukäteisilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella vaaditaan.

Pelaajia ei siis myöskään seuran puolesta vakuuteta. Mikäli vakuutus seuran kautta halutaan, pelaaja rekisteröidään ja silloin hinta on kalliimpi (ota siinä tapauksessa erikseen yhteys toiminnanjohtaja Kimmoon (kimmo.saaristo[ät]keimolankaiku.fi).

Tiistain Futis-höntsät kevätkaudelle VIITENÄ tiistai-iltana:

4.5. , 11.5., 25.5., 8.6., 15.6. (klo 19-20.30)

Mahdollisuus jatkaa elokuussa myöhemmin ilmoitettavin ajoin.

Hinta kevät-kesä kaudelta : 20 eur

Ilmoittaudun KEIKAn TIISTAIHÖNTSÄFUTIKSEEN

Ilmoittautumalla annat myös EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisen suostumuksen omien tietojesi/ lapsesi tietojen vientiin ja käsittelyyn Keimolan Kaiku ry/jalkapallojaoksen  rekisterissä