Pallokerho (4-5 -vuotiaat)

TERVETULOA PALLOKERHOON!

Pallokerhossa pääasiana on hauskanpito ja monipuolinen liikunta iloisella mielellä sekä tulevien futareiden ensikosketus jalkapalloon erilaisten pelien ja leikkien kautta.


Pallokerhossa pelailevat kerran viikossa 2016-2017 -syntyneet tytöt ja pojat - ja äidit ja isät ovat aina tervetulleita liikkumaan lapsensa kanssa. Pallokerhosta innostuneet pelurit voivat siirtyä sujuvasti varsinaiseen joukkuetoimintaan, aikanaan perustettaviin Keikan oman ikäluokan jalkapallojoukkueisiin.

Pallokerho toimii kesäisin Kanniston koulun tekonurmikentällä ja talvisin Kanniston koulun salissa maanantaisin klo 18-19. Kesätauon jälkeen Pallokerho jatkuu maanantaina 16.8. klo 18.

Pallokerho toimii ympäri vuoden (tauot: kesätauko juhannuksesta elokuun alkuun ja joulutauko joulukuusta tammikuun alkuun), ja Pallokerhoon voi tulla mukaan koska vain. Perusmaksu vuonna 2021 on 180 euroa, ja se (koko vuoden mukana olleilta) peritään kahdessa erässä, kevät- ja syyskauden osalta erikseen. Kevätkaudelta (tammi-kesäkuu) maksu on siis 90 euroa. 

Maksuun kuuluu: harjoitusvuorot, ohjaus, 1 pelipaita, 1 pallo, Suomen Palloliiton lisenssi ja vakuutus. Pallokerhoon voi tulla tutustumaan ja kokeilla pari-kolme kertaa sitoumuksetta ja maksutta ennen lopullista päätöstä. 

Mukaan sisäliikuntaan sopivat kengät ja vaatteet sekä juomapullo. Omaa palloa ei välttämättä tarvitse, sen saa tutustumisjaksolla lainaan ja jos jatkaa, niin omaksi.


Pallokerho (tytöt ja pojat)


Lisätietoja Keikan harrastusmahdollisuuksista 2013 -syntyneille ja vanhemmille löydät täältä.