Ilmoittautuminen PALLOKERHOON.

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti.

HUOM: ilmoittautuminen on SITOVA kuluvalle (syksy/kevät-) kaudelle. Ilmoittautumislomakkeen perusteella pelaaja rekisteröidään KeiKan ja Suomen Palloliiton pelaajarekistereihin, ja sähköpostitse lähetetään kausimaksu (sen mukaisesti, mitä jalkapallojaosto on Pallokerhon osalta maksuista päättänyt).

Pallokerho-ilmoittautumisen voi perua kevätkauden osalta tammikuun aikana ja syyskauden osalta elokuun aikana. Peruutus lähetetään sähköpostitse toiminnanjohtajalle. Ilman peruutusta Pallokerho-jäsenyys jatkuu ja laskutetaan normaalisti.

Täytä ilmoittautumislomake vasta sitten, kun olette käyneet tutustumassa toimintaan ja haluatte jatkaa Pallokerhossa!

Tällä lomakkeella annat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisen suostumuksen omien tietojesi/ lapsesi tietojen vientiin ja käsittelyyn Keimolan Kaiku ry/jalkapallojaoksen  rekisterissä.

Oma kilpaurheilun kattava tapaturmavakuutus *
Pelaajan kuvia saa käyttää seuran julkaisuissa *

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.