Perhefutis -ilmoittautuminen

PERHEFUTIS ON TÄYNNÄ! Jos peruutuksia tapahtuu, jonoon ilmoittautuneille tarjotaan paikkaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Alla olevasta painikkeesta siirryt KeiKan käyttämään myClub-jäsenpalveluun. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti.

Perhefutis 16.8.-27.9., (seitsemän kertaa) Kanniston koulun kentällä klo 17-18. Hinta 40 eur, sis. ohjauksen, kenttävuorot, Palloliiton Pelipassin ja vakuutuksen.

Jos Perhefutiksessa ei haluta ensimmäisen kokeilukerran (16.8.) jälkeen jatkaa, on siitä ilmoitettava PE 20.8. mennessä joko sähköpostitse tai esimerkiksi tekstiviestillä toiminnanjohtajalle (kimmo.saaristo[at]keimolankaiku.fi, 050 300 5196), ohjaajalle ilmoittaminen EI riitä. Mikäli perumista ei määräaikaan mennessä ole ilmoitettu, ilmoittauminen katsotaan sitovaksi.

Ilmoittautumalla Perhefutikseen myClubin kautta annat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisen suostumuksen omien tietojesi/ lapsesi tietojen vientiin ja käsittelyyn Keimolan Kaiku ry/jalkapallojaoksen ja Suomen Palloliiton rekistereissä.