Perhefutis -ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN PERHEFUTIKSEEN!

Alla olevasta painikkeesta siirryt KeiKan käyttämään myClub-jäsenpalveluun. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti.

Jos Perhefutiksessa ei haluta ensimmäisen kokeilukerran (17.1.) jälkeen jatkaa, on siitä ilmoitettava PE 22.1. mennessä joko sähköpostitse tai esimerkiksi tekstiviestillä toiminnanjohtajalle (kimmo.saaristo[at]keimolankaiku.fi, 050 300 5196), ohjaajalle ilmoittaminen EI riitä. Mikäli perumista ei määräaikaan mennessä ole ilmoitettu, ilmoittauminen katsotaan sitovaksi.

Ilmoittautumalla Perhefutikseen myClubin kautta annat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisen suostumuksen omien tietojesi/ lapsesi tietojen vientiin ja käsittelyyn Keimolan Kaiku ry/jalkapallojaoksen ja Suomen Palloliiton rekistereissä.