Aurinkoinen ja onnistunut KEIKA-PÄIVÄ

22.5.2019

Koko Kivistön Keika järjesti ensimmäisen Keika-päivän sunnuntaina 19.5.

Sunnuntaina toukokuun 19. alkaen kello 12 vietettiin Kanniston koulun kentällä ensimmäistä Keika-päivää! Keimolan Kaiku, tuttavallisesti Keika, oli kutsunut kaikki lapset, äidit, isät, kummit sekä vaarit ja mummit mukaan viettämään päivää tutiksen parissa.

Kaikki Keikan joukkueet pelasivat kentällä päivän aikana. Kiitos kaikille pelaajille, valmentajille ja vieraileville joukkueille! Kaikkia kannustettiin kovasti, olihan Keika-päivä myös mukana Suomen Palloliiton Kannusta Mua -kampanjassa.

Kentän lisäksi toimintaa oli koulun salissa: tarkkuutta sai kokeilla ja huimia vetoja vetää pallotutkaan - palkintojakin jaettiin, kiitos yhteistyökumppanille K-Market Kivistölle!

Paikalla oli koko päivän buffetti. Metreittäin myytiin lakuja, kilokaupalla makkaroita, litratolkulla kahvia ja tietysti - mitä olisi futistapahtuma ilman! - satoja mokkapaloja! Jokainen arpa voitti, ja myynnissä oli myös sekä Keika-fanituotteita että JAKO-varusteita.

Vantaankosken vapaapalokunnan paloauto kiinnosti sekä lapsia että aikuisia ja tanssiryhmä FUNKY TEAM oli paikalla omalla huimalla esityksellään. Ja myös AURINKO paistoi koko päivä, joten yhteenveto on yksinkertainen: hieno päivä, ensi vuonna taas!