Keika Helsinki Cupissa

10.7.2015

Vuoden 2015 Helsinki CUP on jälleen pelattu. Keika oli mukana pereinteisesti vahvalla edustuksella, tänä vuonna yhdellätoista peliryhmällä ikäluokissa M8 - B13. Turnaus tarjoili taas ennen kaikkea paljon pelikokemusta, ilmoista mieltä ja yhdessäoloa hyvien kavereiden kanssa sekä vanhemmille ja muille tukijoukoille jännitystä koko rahan edestä.

Pelillistä menestystäkin tuli varsin mukavasti:

- 07 ikäluokassa toinen peliryhmä voitti kuudesta pelistä viisi ja toinen peliryhmä otti kuudesta pelistä neljä voittoa. Cupin jatkopelejä ei tässä ikäluokassa vielä pelata.

- 06 ikäluokassa kummankin peliryhmän oli taivuttava kuudesta pelistä neljästi, mutta voittojakin tuli kaksi molemmille ryhmiille.

- 05 ikäluokassa Keltainen peliryhmä oli oman alkulohkon kakkonen ja pääsi näin A-loppusarjaan. Joukkue aloitti CUP pelit vahvasti voitolla ja varmisti näin paikan hienosti 32 parjaan joukkoon. 05 Musta peliryhmä pelasi B10 harrastesarjassa saalistaen tililleen yhden voiton.

- 04 ikäluokassa toinen peliryhmä aloittu turnauksen eliitti-lohkosta. Lohkossa joukkue taipui selvin luvuin vain EPS:lle. Todella tiukan vastuksen joukkue antoi VJS:lle ja FC Legirusta vastaan meinasi jo irrota 1-0 voitto, mutta lopun erikoistilanteista vastustaja pääsi kuitenkin survomaan tarvitsemansa voittomaalit. Nämä kolme livahtivat siis alkulohkossa edelle. Makeat voitot puristettiin sekä Futuran että PK-35:den ykkösjoukkueista. A-loppusarjan ekassa pelissä taipui oman alkulohkonsa suvereenisti voittanut GrIFK, mutta seuraavassa pelissä vastaan asettui sekä viime että tämänkin vuoden vuoden Helsinki CUP finalisti KäPa United. Pojat taistelivat kunniakkaasti pakottaen vastustajan pelaamaan ja taipuen lopulta "vain" 4-0. Suoritus ei ollut huono, sillä KäPa voitti turnauksen välierässä LePan samoin numeroin. Keikan sijoitus siis myös 32 parhaan joukkoon. 04 toinen peliryhmä pelasi harrastesarjassa, napsien alkusarjassa neljä voittoa ja kärsien vain yhden tappion alkusarjassa ja toisen sijoitusottelussa. Joukkue päästi koko turnauksessa vain neljä maalia!

- 03 ikäluokassa kumpikin peliryhmä sijoittui alkulohkoissaan neljänneksi, toinen ryhmä kolmella voitolla ja toinen yhdellä voitolla ja yhdellä tasurilla. Pelit jatkuivat siis B-loppusarjassa, missä Keika Keltainen nappasi komeasti kaksi voittoa peräkkäin ensin PPS:tä ja sitten MasKista ja häviten vasta kolmannella kierroksella EPS:lle. Mustan peliryhmän kohtaloksi tuli taipua brasilialaista Euro Sportsia vastaan jo jatkopelien ensimmäisellä kierroksella.

- 02 ikäluokassa mukana oli Keikan kolmesta joukkueesta vain yksi. Keika Valkoinen otti alkusarjassa viidestä pelistä yhden voiton, minkä turvin lohkosijoitus neljäs ja jatkopelit B-loppusarjassa. TuPS/KP-75 yhdistelmäjoukkue tarjosi ensimmäisessä jatkopelissä kovan vastuksen. Koska kumpikaan ei saanut tehtyä maaleja ratkaisiin 0-0 päättyneen pelin voittaja rangaistuspotkuilla. TuPs/KP-75 veti tällä kertaa kuitenkin pitemmän korren.

Kokonaisuutena Helsinki CUP sujui Keikan joukkueilta hyvin. Keikan edustus oli vahva ja kaikki mukana olleet joukkueet saivat kukin onnistumisia omalla tasollaan ja enemmän harjoittelevia joukkueita vastaankin saatiin haastettua monessa pelissä. Kiitokset pelaajille ja valmentajille sekä erityisesti kaikille taustajoukkoille taustatuesta ja kannustuksesta!