Varusteet

Varusteyhteistyösopimuskumppanimme on Jako Finland Oy, joka edustaa yksinoikeudella saksalaista JAKO-tuotemerkkiä Suomessa.

KeiKan varustekauppa toimii myClub-jäsenpalvelun yhteydessä, ja varusteet tilataan sen kautta.

Toimistolla (Kaiun maja, Kirkantie 15) on joitakin sovituskappaleita, esim. paidoista ja takeista, ei kuitenkaan kaikista tuotteista eikä välttämättä kaikkia kokoja. Jos haluat käydä tutustumassa, sovi toiminnanjohtajan kanssa.

Materiaalit-sivulta olevasta seurakuvastosta (pdf) löydät Keikan käyttämät JAKO-varusteet.

KEIKA-kannattajatuotteet (Keika- lippikset, -sukat, -tuubihuivit, -kaulaliinat ja -pipot) näkyvät alla - myös niiden tilaus menee myClub-verkkokaupan kautta.

HUOM!

Pelaaja tarvitsee pelipaidan lisäksi:

• pallon (tarkista oikea koko, 3, 4 tai 5)
  • kengät (talvikaudella voimistelusaleissa sisäpelikengät, ulkona ja/tai jalkapallohallissa (Myyrmäki, Tikkurilan kupla jne) nappulakengät)
  • säärisuojat
  • pelisukat