Koulujen futiskerhot

KeiKa tarjoaa futiskerhollaan maksutonta jalkapallotoimintaa Seutulan ja Kanniston kouluilla.

KeiKa yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa järjestää  Seutulan koululla kerran viikossa futiskerhoja, jotka ovat osallistujille maksuttomia. Toimintaa on ohjaamassa KeiKan valmentajia, ja toiminnasta vastaa KeiKan seuravalmentaja.

Toiminta on kohdennettu ensisijaisesti 3–4-luokkalaisille, mutta myös 2-5 -luokkalaiset voivat osallistua! Ensimmäinen kerta on Seutulassa tiistaina 9.2. klo 14.20 ja Kanniston koululla torstaina 11.2. klo 14.30.

HUOM: Korona-tilanteesta johtuen kerhoon ennakkoilmoittautuminen on pakollista - futiskerhoon EI voi siis tulla muut kuin ilmoittautuneet!

"Toiminta on tarkoitettu erityisesti sellaisille lapsille ja nuorille, joilla ei vielä ole liikuntaharrastusta. Maksuttomissa liikuntaryhmissä pääsee helposti kokeilemaan harrastamista urheiluseurassa ilman aikaisempaa kokemusta lajista."

Vantaan kaupungin tiedote aiheesta löytyy täältä.

Ryhmät löytyvät myös HobiHobi-palvelusta.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen KeiKan jalkapallopainotteiseen liikuntakerhoon.

Ilmoittaudun *