Dream Broker KeiKan pääyhteistyökumppaniksi!

9.4.2024

Dream Broker ja KeiKa jalkapallo ovat sitoneet merkittävän yhteistyösopimuksen helmikuussa 2024! Dream Broker on tämän sopimuksen myötä KeiKan pääyhteistyökumppani seuraavien vuosien ajan. Yhteistyö on pitkäkestoinen ja molemmille osapuolille erittäin arvokas sekä merkityksellinen. 

Vuonna 2007 perustettu Dream Broker on suomalainen online-video-ohjelmistoyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita uudistamaan viestintää ja oppimista online-videoiden avulla. KeiKa saakin tämän kumppanuuden myötä mahdollisuuden hyödyntää Dream Brokerin tuotteita oman viestintänsä innovointiin ja modernisointiin. Erityisesti uuden #One-tuotteen odotetaan tuovan KeiKalle uusia mahdollisuuksia viestinnän alueella. 

Kumppanuus Dream Brokerin ja KeiKan välillä tulee olemaan monimuotoinen ja se tulee tarjoamaan molemmille osapuolille hienoja mahdollisuuksia oppia, kasvaa ja kehittyä monella saralla. KeiKan varusteissa tulee seuraavien vuosien aikana loistamaan Dream Brokerin logo, jota koko KeiKan väki kantaa päällään ylpeänä.

Olemme iloisia saatuamme yhteistyökumppaniksemme vahvasti sosiaalista vastuuta harjoittavan suomalaisen yrityksen!