Ilmoittaudu nyt Keikan joukkueisiin!

18.8.2016

Keikan joukkueet Pallokerhosta 01 syntyneisiin ottavat vastaan uusia pelaajia!

Keikassa pelataan jalkapalloa iloisella mielellä, tosissaan, muttei vakavasti. Mukaan ovat tervetulleita kaikki taitotasoon katsomatta. Arvojemme mukaan jokainen voi olla mukana omien kykyjensä ja lähtökohtiensa mukaan eikä muiden lajien harrastamista katsota pahalla, päinvastoin!

Olemme panostaneet paljon myös valmennukseen ja uskommekin ettei kokemattomille pelaajille kannata laittaa vain kokemattomia valmentajia. Niinpä nuorimpia ikäluokkia vetääkin Junioripäällikkömme apunaan koulutettuja tai koulutettavia isiä ja äitejä.

Nyt on hyvä aika ilmoittautua Keikan ryhmiin! Katso lisätietoja alta ja täytä yhteystietosi niin kerromme lisää!

Pallokerho tarjoaa leikkimielistä touhua ja pelailua jalkapallon parissa 11 ja 12 syntyneille tytöille ja pojille. Vetäjänä Keikan junioripäällikkö!

10 syntyneiden ikäkausijoukkue on nuorin Keikan joukkueista. Jokainen saa pelipaidan omalla nimellä ja treenien lisäksi opittuja taitoja päästään kokeilemaan muutamissa peleissä. Mukana niin tyttöjä kuin poikia. Vetäjänä Keikan junioripäällikkö!

09 syntyneiden ikäkausijoukkue on myös vielä aivan uransa alkutaipaleella, vaikka mukana on jo toista vuotta pelailleita.

08 syntyneissä treenaa ja pelaa jo "kokeneita" tyttöjä ja poikia., oltiinhan tänä vuonna jo Helsinki Cupissakin. Pojissa on omat tasoryhmänsä harrastetasolle kuin kilpatasollekin.

Tyttöjoukkue T08 on saatu toimimaan ja ensimmäiset omat pelit ja turnaukset on jo takanapäin. Mukaan mahtuu edelleen 07-09 syntyneitä tyttöjä! Ota yhteyttä 08 ikäluokan joukkueenjohtajaan

Myös vanhemmissa ikäluokissa on tilaa ja mukaan voi tulla myös vanhemmalla iällä. Pelaajia etsivät tällä hetkellä ainakin 02 ja 01 ikäluokan joukkueet! Katso yhteystiedot ja ota yhteyttä!