Keika aloittaa uusia ryhmiä tytöille ja pojille, ilmoittaudu nyt!

21.3.2016

Keikassa aloittaa tai on aloittanut useampi uusi joukkue. Tervetuloa mukaan!

Keikan Pallokerho 11-12 syntyneille

Keikan Pallokerho 4-5 vuotiaille tytöille ja pojille on aloittanut toimintansa ja nyt ulkokauden lähestyessä on hyvä ilmoittautua mukaan kesäkaudelle! Keikan periaatteiden mukaan parhaat valkut on pienimmille, siksi Pallokerhoakin vetää koulutettu ammattivalmentaja. Katso lisätiedot ja varaa paikkasi heti!

Katso lisätietoja Keikan Pallokerhosta

 

Uusi Ikäkausijoukkue 2010 syntyneille

Keika perustaa uuden ikäluokkajoukkueen 2010 syntyneille lapsille. Mukaan voivat ilmoittautua 2010 syntyneet niin tytöt kuin pojatkin. Joukkueessa harjoitellaan jalkapallon alkeita leikkimielisesti, mutta kauden aikana tiedossa on muutama pelikin. Keikan periaatteiden mukaan parhaat valkut on pienimmille, siksi 2010 ikäluokan vetovastuussa on koulutettu ammattivalmentaja, vanhemmmat ovat tervetulleita joukkueen toimintaan mm. apuvalmentajina. Katso lisätiedot ja varaa paikkasi heti!

Katso lisätietoja 2010 ikäluokkasta

 

Keikan 08 ikäluokkaan oma tyttöjoukkue!

 

Mukaan voi tulla niin 08, 07 ja 09 syntyneet tytöt. 08 ikäluokassa harjoittelee jo tällä hetkellä puolen tusinaa tyttöjä, mutta mukaan tarvitaisiin vielä vähintään muutama innokas, jotta päästään pelaamaan myös tyttöjen turnauksia ja pelejä. Myös apuvalmentajia tarvitaan.

Ota yhteyttä 08 ikäluokan toiminhenkilöihin ja tule mukaan kivan harrastuksen pariin

 

Myös muissa joukkueissa tilaa!

 

Katso muiden ikäluokkajoukkueiden ja aikuisten harrasteryhmien yhteystiedot täältä ja ole yhteydessä.