Keika P2006-07

Tervetuloa Keikan 06-07 -syntyneiden joukkueeseen! Joukkueessa pelaa 2006- ja 2007-syntyneitä poikia hyvällä sykkeellä!

Keika0607 on haaste-/harrastajatason joukkue, joka osallistuu kaudella 2020 SPL Etelän sarjaan sekä 11v11- että 8v8 -pelimuodoissa.

Mukaan otetaan myös uusia pelaajia.Joukkueen toimintaan ja treeneihin voi käydä tutustumassa ilman sitoumusta ja maksua kahden viikon ajan. Koska tahansa voi tulla tutustumaan ja liittyä porukkaan!

Joukkuetoiminta pyörii käytännössä ympäri vuoden, mutta heinäkuun lopulla (Helsinki Cupin jälkeen) ja joulun aikaan pidetään hieman taukoa.

MAKSUT

Koko vuosi joukkueessa maksaa yhteensä noin 840 euroa (eli noin 70 eur/kk). Maksu jakaantuu yhtäältä KeiKan jalkapallojaoston keräämään jaostomaksuun, toisaalta joukkuemaksuun seuraavasti:

Jalkapallojaoston jaostomaksun osuus on 140 eur/vuosi, jolla katetaan jaoston yhteiset kiinteät kulut ja muut menot (palkat, toimistokulut, koulutukset jne.).

Joukkuemaksu peritään joka toinen kuukausi, yhden erän suuruus on 140 eur. Maksu sisältää em. jaostomaksun lisäksi Suomen Palloliiton Pelipassin vakuutuksineen, harjoitusvuorot kesä- ja talvikaudella, Helsinki Cup -turnausmaksun (mahdollisen matkaturnauksen kustannukset veloitetaan erikseen osallistuvilta), SPL Etelän sarja- ja talvisarjapelien maksut ja erotuomarikulut, sekä valmennuskulut. Pelipaidat pelaaja kustantaa itse.

Joukkueesta voi jäädä pois ilmoittamalla joukkueenjohtajalle ennen seuraavan puolivuotiskauden (kevät/syksy) alkua. Jo maksettuja jaosto- tai joukkuemaksuja ei palauteta. ilmoittamalla joukkueenjohtajalle poisjäämisestä. Lisäksi Joukkue voi periä kuluvan kahden seuraavan kuukauden toimintamaksut.

Mikäli pelaaja muuttaa kokonaan pois paikkakunnalta tai pelajaa loukkaantuu tai sairastuu siten, että poissaolo kestää yhtäjaksoisesti vähintään kaksi kuukautta, toimintamaksusta hyvitetään poissaoloa vastaava osuusMukaan otetaan myös uusia pelaajia.

Pyydä lisätietoja joukkueenjohtaja Erjalta alla olevalla lomakkeella!

Haluan lisätietoja P06/07 -joukkueesta