P2012

Tervetuloa mukaan joukkueeseen kaikki niin enemmän kuin vähemmänkin jalkapalloa pelanneet!

KeiKan 2012 syntyneiden joukkueessa pelaa ja harjoittelee tällä hetkellä lähes 30 poikaa. Koko porukka toimii yhtenä joukkueena, mutta harjoituksissa ja peleissä käytetään tasoryhmiä.

Treenejä joukkueella on 3–4 kertaa viikossa: kesällä Kanniston koulun kentällä, talvikautena Kivistön, Myyrmäen ja Tikkurilan alueella. Lisäksi osallistumme peleihin ja turnauksiin ympäri vuoden. Niin joukkueen sisällä kuin vanhempienkin keskuudessa vallitsee hyvä yhteishenki, joten myös kimppakyytejä treeneihin ja peleihin on järjestelty aktiivisesti.

Joukkueeseen liittyminen

Mikäli olette kiinnostuneita joukkueen toiminnasta, ottakaa rohkeasti yhteyttä ajankohtaisen informaation saamiseksi. Joukkueen toimintaa on mahdollista tulla kokeilemaan kolme kertaa maksutta. Mikäli tämän jälkeen haluaa liittyä joukkueeseen, tulee perheen täyttää sähköinen ”Pelaajaksi ilmoittautuminen ” -lomake (löytyy vasemmalta valikosta).  Joukkueeseen ilmoittautumisen jälkeen pelaaja saa oman pelinumeron sekä tunnuksen myClub-sovellukseen. Joukkueella on myös omat whatsapp -ryhmät sekä vanhemmille että pelaajille. Myös näihin liittyminen on mahdollista joukkueeseen liittymisen jälkeen.

Vuosimaksu

Vuosimaksu on viime vuosina ollut 640€ ja se laskutetaan neljässä yhtä suuressa erässä (á 160€). Kausimaksu sisältää joukkueen ohjatut harjoitukset, pelit ja suurimman osan turnauksista (osa turnauksista erikseen laskutettavia) sekä Palloliiton Pelipassin ja seuran jalkapallojaoston maksun.

Lisäksi perheen hankittavaksi tulee treeni- ja peliasut. Joukkueen seurakauppana toimii Tammiston Intersport https://seurakauppa.intersport.fi/seura/keimolan-kaiku/jalkapallo/p2012.

Yhteydenotto

Mikäli olette kiinnostuneita kuulemaan lisää joukkueen toiminnasta, ottakaa rohkeasti yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla keikaP2012@gmail.com!

Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Terveisin,

P2012 joukkueen toimihenkilöt