Pelaajalle ja vanhemmalle

P2012 pelaajien säännöt:

Pelaajat sopivat vuoden 2022 säännöt tammi-helmikuussa. 


Vanhemmalle:

Joukkueessamme vallitsee hyvä ja avoin ilmapiiri. Kaikissa joukkueen toimintaan liittyvissä asioissa yhteys matalalla kynnyksellä joko joukkueenjohtajaan (Satumaria p.0400 789 772) tai valmennukseen. 


Vanhempien tärkeimmät kolme K:ta:

Kuljeta

Kannusta

Kustanna


Kaikki joukkueen jäsenet ovat meille tärkeitä, ja jokaiselle tarjotaan harjoittelumahdollisuudet omalla tasollaan. Peli- ja turnausosallistumiset jaetaan pojille tapahtuman taso, pojan taidot ja pelaavan kokoonpanon kokonaisuus silmällä pitäen. 

Lähtökohtaisesti joukkueen toimintaan sitoudutaan koko vuodeksi. On ymmärrettävää, että elämäntilanteiden muuttuessa harrastus täytyy lopettaa tai keskeyttää. Mikäli poika sitten lopettaa tai siirtyy toiseen seuraan kesken kauden, maksetaan joukkueelle kuluvan laskutuskauden maksut ennen kuin siirto- tai lopettamisilmoitus hyväksytään. Lopettamisesta ja siirtymisestä toiseen seuraan ilmoitetaan AINA kirjallisesti joukkueenjohtajalle. 

Joukkueen toimintasuunnitelma ja budjetti kalenterivuodeksi hyväksytään syksyisin vanhempainkokouksessa. Se on vuoden tärkein kokous joukkueen toiminnan kannalta! Muitakin vanhempainpalavereita voidaan järjestää tarpeen mukaan vuoden mittaan. Toimintasuunitelma ja budjetti löytyvät Myclub-palvelusta kirjatuneena.