P2013

KeiKan 2013 syntyneiden joukkue on aloittanut maaliskuussa 2019, ja mukaan mahtuu uusia poikia! Mukaan ovat tervetulleita kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet. Joukkueen ohjelmassa on leikkejä ja pelejä jalkapallon parissa.

Joukkue osallistuu SPL Etelän sarjatoimintaan ja pelaa myös useissa turnauksissa vuoden aikana.

Uudet pelaajat

Uusilla pelaajilla on kolmen viikon kokeilujakso, jonka aikana pelaaja voi osallistua joukkueen harjoituksiin ilman sitoutumista ja maksuja. Kokeilujakson aikana pelaaja ei ole vakuutettu seuran toimesta. Kokeilujakson jälkeen tulee ilmoittaa joukkueenjohtajalle jatkosta joukkueessa, siis myös mahdollisesta lopettamisesta. Mikäli ilmoitusta ei tehdä, katsotaan pelaaja joukkueen jäseneksi ja hänet rekisteröidään seuraan ja Suomen Palloliiton rekistereihin, ja hänen huoltajilleen lähetetään aloitusmaksulasku.

Maksut

Toimintamaksu vuodessa (2020) on yhteensä 360 eur. Se peritään kolmen kuukauden erissä. Maksuun sisältyy harjoitusvuorot, SPL:n Pelipassi, harjoituspaita ja KeiKan jaostomaksu.

Lisätietoja saa alla olevalla lomakkeella joukkueenjohtaja Jukalta!

Haluan lisätietoja P13 -joukkueesta