Pallokerho (4-5 -vuotiaat)

TERVETULOA PALLOKERHOON!

Pallokerhossa pääasiana on hauskanpito ja monipuolinen liikunta iloisella mielellä, sekä tulevien futareiden ensikosketus jalkapalloon erilaisten pelien ja leikkien kautta.

Pallokerhossa pelailevat kerran viikossa 2016-2017 -syntyneet tytöt ja pojat (myös äidit ja isät ovat aina tervetulleita liikkumaan lapsensa kanssa). Pallokerhosta innostuneet pelurit voivat siirtyä joustavasti varsinaiseen joukkuetoimintaan - ensimmäinen ikäkausijoukkue perustetaan 6 -vuotiaille/6-vuotta täyttäville.

Pallokerho toimii Kanniston koulun kentällä maanantaisin klo 18-19, ja talviaikaan Kanniston koulun salissa.

Pallokerhoon voi tulla mukaan koska vain. Ensin voi tutustua ja kokeilla kolme viikon ajan sitoumuksetta ja maksutta ennen lopullista päätöstä. 

Perusmaksu on vuonna 2021 180 euroa, ja se (koko vuoden mukana olleilta) peritään kahdessa erässä, kevät- ja syyskauden osalta erikseen. Kausimaksuun kuuluu: harjoitusvuorot, ohjaus, pelipaita, pallo, Suomen Palloliiton lisenssi ja vakuutus. 

Mukaan liikuntaan sopivat kengät ja vaatteet sekä juomapullo. Omaa palloa ei välttämättä tarvitse, sen saa tutustumisjaksolla lainaan ja jos jatkaa, niin omaksi.

Haluan lisätietoja Pallokerhosta

Olemme jo olleet tutustumassa Pallokerhon toimintaan ja haluamme ilmoittautua! 

Ilmoittaumissivulle siirrytään tästä!